Helaas is Drukkerij Steenman eind 2019 gestopt.

Ons klantenbestand is ondergebracht bij Drukkerij Eurodruk in Zwaag.

Geschiedenis


Drukkerij Steenman bestond meer dan 55 jaar! Het familiebedrijf was in 1964 opgericht door de familie Steenman. Er werd o.a. drukwerk voor verenigingen en dorpskranten gemaakt. Al snel kwam er familiedrukwerk en zakelijk drukwerk bij. Door de toename van de werkzaamheden was er al gauw ruimtegebrek. Na een aantal verhuizingen, verbouwingen en aanbouwingen was Drukkerij Steenman sinds 1970 gevestigd op de Dorpsstraat 67 te Oostwoud. De vestiging in Oostwoud is per 2017 gesloten.

 

Na de overname van Drukkerij Zwaan & Partners in 2006 was de locatie op De Dolfijn 9 in Enkhuizen het hoofdkantoor geworden, waar ook alle productie plaatsvond.

 

In 2011 hebben wij de activiteiten van Raamwerken Printing & Design uit Enkhuizen voortgezet, waarmee we o.a. de nodige kennis in huis hebben gehaald voor het printen en binden van boeken in kleine oplagen.

 

Van augustus 2012 t/m juli 2017 beschikten wij over een PostNL Business Point.

 

In januari 2015 zijn de activiteiten Copy Digitaal uit Enkhuizen overgenomen. Hiermee werd ons orderpakket op het gebied van printwerk voor particulieren en verenigingen flink uitgebreid.

 

Per november 2019 is het bedrijf beëindigd en zijn het klantenbestand en de twee nog actieve personeelsleden ondergebracht bij Drukkerij Eurodruk in Zwaag.

Drukkerij Eurodruk   •   De Oude Veiling 112, 1689 AD Zwaag/Hoorn   •   0229 27 50 28   •   info@eurodruk.nl

  drukwerk     menukaarten     mailings     magazines     dorpskranten     brochures     werkbonnen     cadeaubonnen     flyers     kraskaarten     jubileumkaarten     huwelijkskaarten     enveloppen     boeken     geboortekaartjes     visitekaartjes     posters     proefschriften     uitnodigingen     briefpapier