Al uw print- en drukwerk verzorgd onder één dak

Drukkerij Steenman heeft een volledig aanbod tegen voordelige prijzen!

Geschiedenis


Drukkerij Steenman bestaat al meer dan 50 jaar! Het familiebedrijf is in 1964 opgericht door de familie Steenman. Er werd toen al drukwerk voor verenigingen en dorpskranten gemaakt. Al snel kwam er familiedrukwerk en zakelijk drukwerk bij. Door de toename van de werkzaamheden was er al gauw ruimtegebrek. Na een aantal verhuizingen, verbouwingen en aanbouwingen is Drukkerij Steenman sinds 1970 gevestigd op de Dorpsstraat 67 te Oostwoud. De huidige vestiging in Oostwoud is alleen nog op afspraak geopend.

 

Na de overname van Drukkerij Zwaan & Partners in 2006 is de locatie op De Dolfijn 9 in Enkhuizen het hoofdkantoor geworden, waar ook alle productie plaatsvindt. Tegenwoordig hebben wij een zeer uitgebreid machinepark voor al uw drukwerk en afwerking. Komt u gerust eens langs, wij maken graag kennis met u!

 

In 2011 hebben wij de activiteiten van Raamwerken Printing & Design uit Enkhuizen voortgezet, waarmee we o.a. de nodige kennis in huis hebben gehaald voor het printen en binden van boeken in kleine oplagen.

 

Van augustus 2012 t/m juli 2017 beschikten wij over een PostNL Business Point.

 

In januari 2015 zijn de activiteiten Copy Digitaal uit Enkhuizen overgenomen. Hiermee is ons orderpakket op het gebied van printwerk voor particulieren en verenigingen flink uitgebreid.

Drukkerij Steenman BV   •   De Dolfijn 9   •   1601 ME Enkhuizen   •   T 0228 35 10 88   •   E drukkerij@steenman.nl

  brochures     jubileumkaarten     werkbonnen     magazines     drukwerk     dorpskranten     geboortekaartjes     uitnodigingen     briefpapier     mailings     visitekaartjes     kraskaarten     menukaarten     flyers     enveloppen     proefschriften     cadeaubonnen     huwelijkskaarten     boeken     posters